Färdigskivade charkuterier

  • Art nr 715 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.

    Rökt skinka

    Art nr. 715

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 713 - Svartrökt skinka

    Extra lång rökning skapar en generös smak.

    Svartrökt skinka

    Art nr. 713

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    kryddor, stabiliseringsmedel E451,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

     

     

     

     

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 717 - Whiskyskinka

    Whisky och lövskogsrök skänker skinkan en fyllig styrketår.

    Whiskyskinka

    Art nr. 717

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i whisky så att smakerna kommer fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fint spetsad röksmak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    whisky 1,2% (whisky, naturlig peppararom, färgämne
    E150a), stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 719 - Svartvinbärsskinka

    Svarta vinbär fyller upplevelsen med frisk sötma, jordighet och smakrikedom.

    Svartvinbärsskinka

    Art nr. 719

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i svartvinbärssaft för att smakerna ska komma fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fin röksmak med frisk sötma och jordighet.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    naturlig svartvinbärsarom, stabiliseringsmedel E451,
    kryddor, kryddextrakt (muskot),
    konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710 kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 756 - Pepparkubb

    Karaktärsstark skinka med originella skivor och krossad peppar.

    Pepparkubb

    Art nr. 756

    Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i krossad peppar innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Pepparkubben röks sedan utan nät. Det gör att en djup röksmak träder fram under den kryddiga ytan.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    svartpeppar, stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20 g

    1,8 g

    1,6 g

    2,2 g

    0,7 g

    3,5 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 786 - Rökt nötrulle

    En naturligt formad och saftig nötrulle med en äkta känsla i varje skiva.

    Rökt nötrulle

    Art nr. 786

    Traditionellla nötrullar som tillagas och röks till en nyanserad smak.

    Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    ca 120g

    30 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,8g

    1,0g

    1,8g

    0,7g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 755 - Rökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Rökt gallerskinka

    Art nr. 755

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 759 - Svartrökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Svartrökt gallerskinka

    Art nr. 759

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Extra lång rökning skapar en generös smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 7080 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.

    Rökt skinka

    Art nr. 7080

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    180g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8 g

    • Taravikt SRS-back

      0,764 kg

    • Antal per back

      18 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7542 - Rökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Rökt gallerskinka

    Art nr. 7542

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    250g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7022 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak.

    Rökt skinka

    Art nr. 7022

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    250g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      28g

    • Taravikt SRS-back

      0,860g

    • Antal per back

      8 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

  • Art nr 714 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 714

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    120g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 766 - Kokt saltrulle

    Traditionellt rundstycke av nöt som har en fin och välbalanserad sälta.

    Kokt saltrulle

    Art nr. 766

    Kokas varsamt i en välbalanserad lag som skapar fin sälta åt detta traditionella rundstycke av nöt.

    Nötrulle, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 120g

    30 dagar

    460 kJ/110 kcal

    21g

    1,8g

    1,0g

    1,8g

    0,7g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7762 - Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr. 7762

    Mor Matildas Grillade Rostbiff är gjord av speciellt utvalt och finputsat svenskt nötkött. Den är kryddad runt om med vår egna utvalda kryddblandning som ger lite extra pepparton. Vi grillar köttet varsamt för att få den rätta rödrosa färgen.

    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabilseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    80g

    21 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710 kg

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108

    • Information saknas
  • Art nr 7040 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 7040

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    180g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      18st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7732 - Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr. 7732

    Mor Matildas Grillade Rostbiff är gjord av speciellt utvalt och finputsat svenskt nötkött. Den är kryddad runt om med vår egna utvalda kryddblandning som ger lite extra pepparton. Vi grillar köttet varsamt för att få den rätta rödrosa färgen.

    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabilseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    170g

    21 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Information saknas
  • Art nr 7011 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 7011

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    250g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      28g

    • Taravikt SRS-back

      0,860g

    • Antal per back

      8 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

  • Art nr 725 - Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Lent och finmalt pålägg med stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Art nr. 725

    Fläsk- och kalvkött av svensk köttråvara skapar en jämn smet. Vi stoppar korven och röker och kokar den om vartannat tills vi har ett lent och finmalt pålägg, tillagat av fläskkött med inslag av kalv. Har av tradition en stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    120g

    20 dagar

    700 kJ/170 kcal

    13g

    4,1g

    1,5g

    11g

    3,7g

    1,6g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 729 - Vitlökssalami

    En italiensk klassiker som kallröks över bokspån på svenskt vis.

    Vitlökssalami

    Art nr. 729

    Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Varsågod, en italiensk klassiker på svenskt vis!

    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    antioxidationsmedel E301, socker,
    konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 142g kött.

     

    Sverige

    100g

    100 dagar

    1650 kJ/360 kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 730 - Grönpepparsalami

    Bokspånsrökt, med grönpeppar för syra, friskhet och örtig grässmak.

    Grönpepparsalami

    Art nr. 730

    Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Grönpepparkornen bidrar med syra, friskhet och örtig grässmak.

    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    grönpeppar (0,6%), antioxidationsmedel E301,
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 142g kött.

     

    Sverige

    100g

    100 dagar

    1500 kJ/360 kcal

    25g

    2,8g

    0,5g

    28g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 735 - Olivmortadella

    Svenskt hantverk med en stor portion paprikafyllda spanska oliver.

    Olivmortadella

    Art nr. 735

    En svensk italienare tillagad med svensk köttråvara av fläsk och nötkött. Vi dekorerar mortadellan med en stor portion paprikafyllda spanska oliver. Ett stilrent svenskt hantverk med kontinental prägel och len sälta.

    Griskött, vatten, nötkött, oliver fyllda med
    paprikapasta (11%), potatismjöl, salt, druvsocker (majs),
    kryddor, antioxidationsmedel E301,
    konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    120g

    18 dagar

    900kJ/210kcal

    11g

    6,1g

    2,0g

    16g

    5,5g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 746 - Rökt korv

    Bokspånsrökt, med spänst i varje tugga och finfin löksötma och syrlighet.

    Rökt korv

    Art nr. 746

    Späck blandas med magert svenskt kött och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider – en finfin skapelse i farfar Agnar ”Haga-Petter” Petterssons anda.

    Kött från gris, potatismos (potatisflingor, vatten),
    KÄRNMJÖLKspulver, salt, späck, druvsocker
    (majs), kryddor, socker, lök, antioxidationsmedel
    E301, konserveringsmedel E250. Kötthalt 72%.

     

     

    Sverige

    120g

    45 dagar

    1200 kJ/290 kcal

    12g

    9,3g

    2,2g

    23g

    8,2g

    2,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein
    • Selleri
    • Senap

  • Art nr 7892 - Grillad kycklingfilé

    Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Grillad kycklingfilé

    Art nr. 7892

    Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong,
    kryddextrakt (muskot), socker, lök, persilja, oregano,
    arom, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    80g

    28 dagar

    480kJ/110kcal

    21g

    1,7g

    1,6g

    1,9g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 7902 - Rökt kalkonbröst

    Skivor av hela kalkonbröst med en vänlig och fin rökdoft av alspån.

    Rökt kalkonbröst

    Art nr. 7902

    Hela kalkonbröst läggs i formar och röks över alspånsglöd i hetta med hög luftfuktighet. En vänlig och balanserad rökdoft fyller smakupplevelsen.

    Kalkonbröst (85%), vatten,
    salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel
    E451, antioxidationsmedel E301,
    konserveringsmedel E250.

     

     

    Sverige

    80 g

    28 dagar

    437kJ/106kcal

    19g

    2,2g

    1,5g

    2,0g

    0,6g

    2,6g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 750 - Rökt bog

    Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.

    Rökt bog

    Art nr. 750

    En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.

    Fläskkött, salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    -

    -

    -

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

  • Art nr 7921 - Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr. 7921

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
    E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit,
    socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn),
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    220g

    21 dagar

    440 kJ/110 kcal

    20g

    2,6 g

    1,4 g

    1,4 g

    0,5 g

    3,3 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7971 - Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 7971

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedelE451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    110g

    21 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      300x400x108mm

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • E451

    Natrium- och kaliumtrifosfater

    Övriga tillsatser

    Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

  • E300

    Askorbinsyra

    Antioxidationsmedel

    Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

  • E252

    Kaliumnitrat

    Konserveringsmedel

    Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

  • E262

    Natriumacetat, natriumväteacetat

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

  • E250

    Natriumnitrit

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

  • E450

    Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

    Antioxidationsmedel

    För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

  • E301

    Natriumaskorbat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E331

    Natriumcitrater

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    Framställning står här
  • E325

    Natriumlaktat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.