Påskprodukter

Charkuterier i lösvikt

  • Art nr 533 - Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr. 533

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
    (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP
    (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250

    Sverige

    Ca 3,0kg

    27 dagar

    440 kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      26g

    • Taravikt SRS-back

      0,860g

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 537 - Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 537

    Doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.  

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
    (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

     

    Sverige

    ca 3,0kg

    27 dagar

    490 kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      16g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      300x400x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

Färdigskivade charkuterier

  • Art nr 7921 - Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr. 7921

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
    E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit,
    socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn),
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    220g

    21 dagar

    440 kJ/110 kcal

    20g

    2,6 g

    1,4 g

    1,4 g

    0,5 g

    3,3 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 7931 - Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Skinka är något mer smakrik då den röks lätt efter att den ångkokats.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 7931

    Den rökta påskskinkan får en fyllig och rik smak genom en lätt rökning efter att den ångkokats. Denna delikatess med skånska rötter har letat sig norröver och allt fler upptäcker dess fina smakkombination. Griljerad med senap och glutenfritt ströbröd.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    220g

    21 dagar

    490kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 7991 - Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr. 7991

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
    kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel
    E451, kryddor, kryddextrakt (muskot),
    konserveringsmedel E250.

    Sverige

    110g

    21 dagar

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      300x400x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 7971 - Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 7971

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedelE451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    110g

    21 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      300x400x108mm

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • Art nr 7631 - Senapsgriljerad kyckling

    Svensk senapsgriljerad kyckling med glutenfritt ströbröd.

    Senapsgriljerad kyckling

    Art nr. 7631

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt med en lätt griljering och med en konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    100g

    21 dagar

    490kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    1,6g

    2,0g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      300x400x108mm

    • Information saknas

Förpackade charkuterier

  • Art nr 534 - Griljerad påskskinka

    En skinka för det lilla hushållet. Saftig med rejäl köttsmak och på toppen en härlig glutenfri senapsgriljering.

    Griljerad påskskinka

    Art nr. 534

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
    kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    ca 900g

    27 dagar

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      12g

    • Taravikt SRS-back

      0,860g

    • Antal per back

      6st/back

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

  • E451

    Natrium- och kaliumtrifosfater

    Övriga tillsatser

    Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

  • E300

    Askorbinsyra

    Antioxidationsmedel

    Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

  • E252

    Kaliumnitrat

    Konserveringsmedel

    Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

  • E262

    Natriumacetat, natriumväteacetat

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

  • E250

    Natriumnitrit

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

  • E450

    Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

    Antioxidationsmedel

    För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

  • E301

    Natriumaskorbat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E331

    Natriumcitrater

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    Framställning står här
  • E325

    Natriumlaktat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.