Nyheter & Press

JULENS BÄSTA JULSKINKA

Publicerad 2017-12-14

 

Petra som har bloggen House of Philia skriver om Mor Matildas Rimmade Julskinka. Gå gärna in och läs.

http:/houseofphilia.elsasentourage.se/category/samarbete-jakobsdals-charkuteri/

 

 

Läs mer

Instagram Från Sverige – Jakobsdals Charkuteri tar över

Publicerad 2017-12-13

 

Under vecka 48 tar Jakobsdals Charkuteri – @jakobsdalscharkuteri – över Från Sveriges instagramkonto. De kommer att dela med sig av allt som händer på Charkuteriet i Göteborg så här veckorna innan jul. Vi fick en pratstund med Annika Plantoft som är marknadsansvarig på företaget.

Instagram Från Sverige – Jakobsdals tar över

 

Läs mer

Lyssna gärna på Köttpodden där vår processchef Dan Melin medverkar!

Publicerad 2017-12-07

Köttpodden är en podd där spännande gäster pratar kött ur olika infallsvinklar. Programledare är Svenskt kötts VD Elisabeth Qvarford.

http://www.svensktkott.se/aktuellt/kottpodden/kottpodden-med-dan-melin/

 

 

Läs mer

Svenskt Näringsliv möter- Maria Skårberg

Publicerad 2017-11-30

Jakobsdals Charkuteris VD, Maria Skårberg är en av Västsveriges största kvinnliga företagare. Läs hela intervjun här.

https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/vastra-gotaland/svenskt-naringsliv-moter-maria-skarberg_690604.html

 

Läs mer

Fira Bror Jakob och tävla på Instagram

Publicerad 2017-07-09

Fixa en namnsdagsmacka och vinn 300 kr*
Den 25 juli har Jakob namnsdag. Hjälp oss fira. Hur tycker du att en namnsdagsmacka skall se ut? Använd fantasin, skapa, fotografera och vinn.

Så här tävlar du

1. Följ oss…

Läs mer

Jakobsdals Charkuteri får hederspris för Bjudpack på Mitt Kök-mässan

Publicerad 2015-11-09

Husmansbord, som utser Sveriges bästa landskapsmat, delade igår ut hederspris till Jakobsdals Charkuteri på Mitt Kök-mässan i Stockholm. Priset tilldelades nyheten Kallrökt skinka som ingår i det nya konceptet svenska charkuterier i sortimentet Bjudpack. Motiveringen löd ”Hederspris till skinkans lov, kall rök och tunna skivor med svenskt kött i fin-förpackning”. – Vi är superstolta…

Läs mer

En liten godare skinka skall ge BRIS en hel kurator

Publicerad 2015-09-22

Förra året inledde vi på Jakobsdals Charkuteri ett samarbete med BRIS. I våras skapades därför en butikskampanj med syfta att samla in pengar till BRIS. Vi skänkte 1 kr per sålt hekto skinka under kampanjperioden. Målet var att finansiera en kuratortjänst på heltid till Bris. Vårens kampanj gav hela 375 990…

Läs mer

Nyhet – finskurna, svenska charkuterier

Publicerad 2015-06-22

Vi tycker att våra svenska charkuterier förtjänar att ätas i fler sammanhang än på smörgåsen. Därför lanserar vi nu produktlinjen Svenska Charkuterier. Det är en serie finskurna delikatesscharkuterier som är redo att njutas precis som de är, ett svenskt alternativ till italienska och spanska charkuterier.

–  Önskan att välja svenskt…

Läs mer

Jakobsdals Charkuteri skänker en halv kurator till BRIS

Publicerad 2015-06-04

Efter ett engagerande möte med BRIS förra året bestämde vi oss för att vi ville göra vad vi kunde för att bidra till BRIS arbete. Bris har behov av fler utbildade kuratorer, och därför satte vi som mål att finansiera en en kurator…

Läs mer