200g Philadelphia ost (1 pkt)
Skal av en halv apelsin
Skal av en halv citron
Skal av en halv lime
Saften från en halv citron
1 ask färsk dill
1 ask ärtskott
1 ask färsk gräslök
1 st Savojkål
1 pkt Bror Jakobs lättrökta julskinka
Citrusfärskost
Blanda 200g färskost med skalet av en halv apelsin, en halv citron samt en halv lime. Blanda i saften från en halv citron. Salta och peppra. Fyll upp i en spritspåse.
Örtsallad
Plocka dillkvistar, ärtskott samt skär till stavar, ca 0,5cm av gräslök. Blanda.
Savojkål
Plocka av fina blad av savojkålen och skär bort den tjocka delen längst ner. Blanchera i kokande välsaltat vatten i ca en minut. Är savojkålen väldigt grov kan koktiden ökas något. Kyl direkt i isvatten. För att behålla färg samt önskad konsistens. Salta savojkålen lätt innan servering.
Placera en skiva med Bror Jakobs rökta julskinka på en skärbräda. Spritsa en sträng med citrusfärskost och rulla ihop till en rulle. Lägg skarven nedåt. Fortsätt och gör det antal du behöver. För buffé beräkna ca 3 rullar per person.
Lägg upp och arrangera enligt bilden.