Om du gillar smakfulla och luftiga skivor salami – varsågod att prova våra kallrökta och lufttorkade Salami.

  • Kallrökt skinka

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.

    Kallrökt skinka

    Art nr. 195

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.

    Skinka helmuskel, salt, kryddor, dextros
    (enbär, peppar, vitlök, koriander),
    socker, konserveringsmedel E250, E252,
    antioxidationsmedel E301.
    Torrsaltad och kallrökt. Till 100g färdig vara har använts 130g kött.

    Sverige

    1145kJ/275kcal

    25g

    1,0g

    1,0g

    15g

    6,3g

    5g

    70g

    • Information saknas

    Art nr.

    • Information saknas
  • En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.

    Art nr. 129

    En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.

    Sverige

    80g

    • Information saknas
  • Rostbiff

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.

    Rostbiff

    Art nr. 176

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.

    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker
    (majs), stabiliseringsmedel E451,
    glukossirap, arom, antioxidationsmedel
    E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    90g

    • Information saknas
  • Peppar skinka

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.

    Peppar skinka

    Art nr. 156

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
    E301, pepparsorter (svart, vit, rosé, grön),
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom.

    Sverige

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    110g

    • Information saknas
  • Varmrökt Nötkött

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Varmrökt Nötkött

    Art nr. 187

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Nötkött 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    460kJ/110kcal

    21g

    1,5g

    1,5g

    1,9g

    0,7g

    2,9g

    90g

    1

    • Information saknas
  • Flatrökt skinka

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Flatrökt skinka

    Art nr. 157

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    600kJ/140kcal

    19g

    1,5g

    1,5g

    6,7g

    2,3g

    2,9g

    110g

    1

    • Information saknas
  • Rökt skinka

    En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.

    Rökt skinka

    Art nr. 115

    En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5

    110g

    1

    • Information saknas
  • Kallrökt och lufttorkad Salami

    Svensk hantverkssalami med mild smak av vitlök.

    Kallrökt och lufttorkad Salami

    Art nr. 361

    En salami som kallröks över bokspån på svenskt vis.

    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    antioxidationsmedel E301,
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24 g

    2,8 g

    0,5 g

    32 g

    11 g

    4,3 g

    80g

    1

    • Information saknas
  • Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr.

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,

    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,

    stabiliseringsmedel E451, kryddor,

    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    1

    • Information saknas
  • Tryffelsalami

    Tryffelsalami

    Art nr. 164

    Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
    vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker,
    tryffelarom, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    80 g

    1

    • Information saknas
  • Salami

    Svensk hantverkssalami smaksatt med tryffel.

    Salami

    Art nr. 164

    En tryffelsalami som kallröks över bokspån på svenskt vis.

    Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
    vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker, tryffelarom,
    konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara
    har använts 140 g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24 g

    2,8 g

    0,5 g

    32 g

    11 g

    4,3 g

    80g

    1

    • Information saknas
  • Rökt tryffelskinka

    Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffel.

    Rökt tryffelskinka

    Art nr. 105

    Rökt helmuskel skinka som är smaksatt med äkta svart tryffel.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    470kJ/120kcal

    20g

    3,3g

    3,0g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    100g

    1

    • Information saknas
  • Citron & Rosmarinskinka

    En rökt helmuskelskinka smaksatt med rosmarin och citronzest.

    Citron & Rosmarinskinka

    Art nr. 105

    En rökt helmuskelskinka smaksatt med rosmarin och citronzest.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
    E301, citronskal 1%, stabiliseringsmedel E451, rosmarin 0,3%, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.
    Rökt med rök arom av lönn och ek.

    Sverige

    450 kJ/110 kcal

    19g

    1,4g

    1,0g

    2,8g

    1,3g

    3,5g

    100g

    1

    • Information saknas
  • Svensk lättrökt Porchetta

    Vår svenska variant av porchetta. Vi kryddar den med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar.

    Svensk lättrökt Porchetta

    Art nr.

    Vår svenska variant av porchetta. Vi kryddar den med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar. Porchettan är en riktig klassiker och populär världen över. När vi tillagar vår, använder vi svensk fläsksida som vi rullar för hand. Smaken balanserar vi genom att röka porchettan lätt, så att kryddningen framhävs utan att röksmaken tar över.

    Sidfläsk av gris, 96% (helmuskel),

    salt, druvsocker (majs), citronskal, socker,

    antioxidationsmedel E325, E301, kryddor, vitlök,

    kryddextrakt (muskot), stabiliseringsmedel E451,

    konserveringsmedel E250.

    Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    1300kJ/300kcal

    14g

    1,4g

    1,0g

    28g

    13g

    3,0g

    1

    • Information saknas
  • Kallrökt och lufttorkad Salami

    Svensk hantverksalami kryddad med paprika och chili.

    Kallrökt och lufttorkad Salami

    Art nr.

    Griskött, salt, kryddor, socker, vitlök,
    kryddextrakt (chili, paprika), antioxidationsmedel
    E301, konserveringsmedel E250.
    Till 100 g färdig vara har 150 g kött använts.

    Sverige

    1500kJ/350kcal

    28 g

    2,6 g

    0,5 g

    26 g

    10 g

    4,5 g

    1

    • Information saknas
  • Kallrökt och lufttorkad Salami

    Svensk hantverkssalami kryddad med svartpeppar.

    Kallrökt och lufttorkad Salami

    Art nr.

    En salami som kallröks över bokspån på svenskt vis, med tydlig smak och mantel av svartpeppar.

    Griskött, salt, svartpeppar 2%, vitlök,
    kryddor, antioxidationsmedel E301,
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24 g

    2,8 g

    0,5 g

    32 g

    11 g

    4,3 g

    1

    • Information saknas
  • Kallrökt och lufttorkad Salami

    Svensk hantverksalami i tre sorter: Original, Chorizo, Svartpeppar

    Kallrökt och lufttorkad Salami

    Art nr.

    Tre sorters salami i en kombinationsförpackning, Chorizo, Svartpeppar och Original.

    Salami original 33%: Griskött, salt, vitlök,
    kryddor, antioxidationsmedel E301, socker, konserv-
    eringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har
    142 g kött använts. Ingredienser Salami Chorizo 33%:
    Griskött, salt, kryddor, socker, vitlök, kryddextrakt
    (chili, paprika), antioxidationsmedel E301, konserv-
    eringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har 150 g
    kött använts. Ingredienser Salami Svartpeppar 33%:
    Griskött, salt, svartpeppar 2%, vitlök, kryddor, antioxi-
    dationsmedel E301, socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100 g färdig vara har 142 g kött använts.
    Näringsvärde per 100 g:

     

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24 g

    2,8 g

    0,5 g

    11 g

    11 g

    4,3 g

    1

    • Information saknas
  • Grillad pastrami

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Grillad pastrami

    Art nr. 158

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom.

    Sverige

    540kJ/130kcal

    19g

    2,2g

    2,2g

    4,8g

    1,7g

    2,8g

    100g

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

      Framställning står här
    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.