Lorem ipsum-text. Fyll i under Kategorier > Påskprodukter.

  • Senapsgriljerad kyckling

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt med en lätt griljering och med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Senapsgriljerad kyckling

    Art nr. 565

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt med en lätt griljering och med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

     

     

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490 kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    1,6g

    2,0g

    0,7g

    3,5g

    ca 2 kg

    1

    • Information saknas
  • Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr.

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
    (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP
    (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250

    Sverige

    440 kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 597

    Doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

     

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker
    (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

     

    Sverige

    490 kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    2,9 kg

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr. 7921

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,
    E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit,
    socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn),
    stabiliseringsmedel E451, kryddor,
    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440 kJ/110 kcal

    20g

    2,6 g

    1,4 g

    1,4 g

    0,5 g

    3,3 g

    220g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Skinka är något mer smakrik då den röks lätt efter att den ångkokats.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 793

    Den rökta påskskinkan får en fyllig och rik smak genom en lätt rökning efter att den ångkokats. Denna delikatess med skånska rötter har letat sig norröver och allt fler upptäcker dess fina smakkombination. Griljerad med senap och glutenfritt ströbröd.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    • Information saknas
  • Mor Matildas Påskskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Mor Matildas Påskskinka

    Art nr.

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
    kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedel
    E451, kryddor, kryddextrakt (muskot),
    konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    1

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Bror Jakobs Lättrökta påskskinka

    Art nr. 797

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), stabiliseringsmedelE451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserverings-medel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490 kJ/120 kcal

    20g

    2,3g

    1,1g

    2,6g

    0,9g

    3,0g

    110g

    1

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • Griljerad påskskinka

    En skinka för det lilla hushållet. Saftig med rejäl köttsmak och på toppen en härlig glutenfri senapsgriljering.

    Griljerad påskskinka

    Art nr. 534

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,
    SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt,
    kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    1,4g

    0,5g

    3,3g

    ca 1kg

    1

    Art nr. 7641

    Sverige

    490kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    1,6g

    2g

    0,7g

    3,5g

    200g

    1

    • Information saknas
  • Senapsgriljerad kyckling

    Svensk senapsgriljerad kyckling med glutenfritt ströbröd.

    Senapsgriljerad kyckling

    Art nr.

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt med en lätt griljering och med en konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), kryddor, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E325, E301, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    1,6g

    2g

    0,7g

    3,5g

    1

    • Information saknas
  • Senapsgriljerad kyckling

    Svensk senapsgriljerad kyckling med glutenfritt ströbröd.

    Senapsgriljerad kyckling

    Art nr. 762

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt med en lätt griljering och med en konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (majsgryn), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    1,6g

    2,0g

    0,7g

    3,5g

    100g

    1

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

      Framställning står här
    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.