• Chimichurriskinka

    Marinerad i whisky, fylld och smaksatt med chimichurri.

    Chimichurriskinka

    Art nr.

    En handlagd skinka tillagad av utvalda skinkbitar som vi marinerar i whisky. Vi fyller och smaksätter skinkan med en kryddblandning
    bestående av skinkfärs blandad med chimichurrikrydda. Därefter nätas och varmröks den varsamt på galler.

    Griskött (81%helmuskel, 11% färs), vatten, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, whisky, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt, (muskot), lök, persilja, oregano, arom, konserveringsmedel E250. Rökt med rök arom av lönn och ek.

    Sverige

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    1

    Art nr. 531

    Ca 3,4kg

    • Information saknas
  • Tomat- & ramslökskinka

    Fylld och smaksatt skinka med tomat och ramslök.

    Tomat- & ramslökskinka

    Art nr.

    En handlagd skinka tillagad av utvalda skinkbitar. Vi fyller och smaksätter skinkan med en kryddblandning bestående av skinkfärs blandad med tomat och ramslökskrydda. Därefter nätas och varmröks den varsamt på galler.

    Griskött (81%helmuskel, 11% färs), vatten, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,whisky, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), tomat, kryddor, örter, glukossirap, veg. buljong, dextros, salt, arom, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    1

    • Information saknas
  • Grillad rostbiff

    En mör och saftig rostbiff som tillagas långsamt och försiktigt.

    Grillad rostbiff

    Art nr.

    Denna rostbiffen görs av svenskt innanlår som först får koka länge. Därefter grillas den försiktigt och sist rullas den i Jakobsdals egna kryddblandning.

    Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, lök, majsstärkelse, socker, vitlök, grönsaksbuljong, naturlig arom.

    Sverige

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    1

    • Information saknas
  • Vinmarinerad rostbiff

    En mör och saftig rostbiff som tillagas långsamt och försiktigt.

    Vinmarinerad rostbiff

    Art nr.

    Denna vinmarinerade rostbiffen görs av svenskt innanlår som först får koka länge i vin. Därefter grillas den försiktigt.

    Nötinnanlår, vin 3% (SULFIT), salt, kryddor, druvsocker (majs), glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325, kryddextrakt, lök, majsstärkelse, socker, vitlök, grönsaksbuljong, naturlig arom.

    Sverige

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    1

    • Information saknas

    Art nr. 532

    Ca 3,4kg

    • Information saknas

    Art nr. 576

    ca 5,0kg

    • Information saknas

    Art nr. 577

    ca 5 kg

    1

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

      Framställning står här
    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.