• Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr.

    Fina innanlår av tysk köttråvara rullas i vår hemliga kryddmarinad som sätter Jakobsdalsprägel på skapelsen. Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.

    Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Tyskland

    460 kJ/110 kcal

    21 g

    1,9 g

    1,0 g

    1,6 g

    0,7 g

    2,2 g

    <+8°C

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Haga-Petters Kycklingkorv

    En kycklingkorv som är rökt och mild i smaken.

    Haga-Petters Kycklingkorv

    Art nr. 723

    En kycklingkorv som är rökt och mild i smaken. Kycklingkorven är lättrökt och gjord på svensk råvara. Korven har en mild kycklingsmak med en tydlig rökighet och tilltalar liten som stor.

    Kycklingkött 88%, vatten,
    kycklingskinn,salt, socker, antioxidations-
    medel E301, konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    700kJ/170kcal

    18g

    1,2g

    1,0g

    10g

    3,5g

    2,0

    80g

    • Information saknas
  • Svensk Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Svensk Rostbiff

    Art nr. 776

    Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.

    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs),stabiliseringsmedel E451, glukossirap,arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    90g

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

      Framställning står här
    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.