Ett relativt nytt sortiment hos oss. Kallrökt och lufttorkad salami av högsta kvalitet. Skivad i lite mindre och tunnare skivor. Enkelt att ta med och förvara då det ej behöver hanteras som kylvara.

  • Salami

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité

    Salami

    Art nr. 129

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité

    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    antioxidationsmedel E301,
    maltodextrin, druvsocker (majs),
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    80g

    • Information saknas
  • Lime & pepparsalami

    Lime & pepparsalami

    Art nr. 363

    Griskött, salt, kryddor (peppar 1%,
    limepure 0,6%), vitlök,
    antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker,
    limearom, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    60g

    1

    • Information saknas
  • Chilisalami

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med chili.

    Chilisalami

    Art nr. 362

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med chili.

    Griskött, salt, kryddor (chili 0,3%),
    vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker,
    kryddextrakt paprika, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    60g

    1

    • Information saknas
  • Tryffelsalami

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med tryffel.

    Tryffelsalami

    Art nr. 364

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med tryffel.

    Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
    vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker,
    tryffelarom, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    60g

    1

    • Information saknas
  • Fänkålssalami

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med fänkål.

    Fänkålssalami

    Art nr. 365

    Kallrökt och lufttorkat svensk salami av högsta kvalité smaksatt med fänkål.

    Griskött, salt, vitlök, kryddor
    (fänkål 1%), antioxidationsmedel E301,
    maltodextrin, druvsocker (majs), socker,
    konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    60g

    1

    • Information saknas
  • Salami

    Salami

    Art nr. 365

    Griskött, salt, vitlök, kryddor
    (fänkål 1%), antioxidationsmedel E301,
    maltodextrin, druvsocker (majs), socker,
    konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    60g

    1

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

      Framställning står här
    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.