
Fira jul med oss på Jakobsdals


Fira jul med oss på Jakobsdals


Fira jul med oss på Jakobsdals


Fira jul med oss på Jakobsdals

En valfri introtext till kampanjen
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna.
En valfri introtext till kampanjen
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna.
En valfri introtext till kampanjen
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna.
En valfri introtext till kampanjen
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Praesent commodo cursus magna.
Vårt julsortiment
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Vår rimmade julskinka är enkel att tillaga – svår att mostå! Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka: 1. Sätt ugnen på 80*C. 2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen. 3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Vår rimmade julskinka är enkel att tillaga – svår att mostå! Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka: 1. Sätt ugnen på 80*C. 2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen. 3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Vår rimmade julskinka är enkel att tillaga – svår att mostå! Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka: 1. Sätt ugnen på 80*C. 2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen. 3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Vår rimmade julskinka är enkel att tillaga – svår att mostå! Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka: 1. Sätt ugnen på 80*C. 2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen. 3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!

SMAKFULLT
Julskinka med hantverk i varje steg
Våra skickliga styckmästare putsar noggrant färsk, svensk skinka. Endast de finaste och magraste delarna behålls - innanlår, ytterlår och rulle – för att säkerställa samma goda smak och höga kvalitet varje gång.
Julskinkan rimmas i vår egen saltlake och sedan nätar vi den varsamt för hand så att skinkan får sin fina form. Jul- skinkan förpackas färskrimmad, kokt, lättrökt – eller färdig - griljerad, om du vill ha det riktigt enkelt
Hans Pettersson
Charkuterist i tredje generationen

SMAKFULLT
Julskinka med hantverk i varje steg
Våra skickliga styckmästare putsar noggrant färsk, svensk skinka. Endast de finaste och magraste delarna behålls - innanlår, ytterlår och rulle – för att säkerställa samma goda smak och höga kvalitet varje gång.
Julskinkan rimmas i vår egen saltlake och sedan nätar vi den varsamt för hand så att skinkan får sin fina form. Jul- skinkan förpackas färskrimmad, kokt, lättrökt – eller färdig - griljerad, om du vill ha det riktigt enkelt
Hans Pettersson
Charkuterist i tredje generationen

SMAKFULLT
Julskinka med hantverk i varje steg
Våra skickliga styckmästare putsar noggrant färsk, svensk skinka. Endast de finaste och magraste delarna behålls - innanlår, ytterlår och rulle – för att säkerställa samma goda smak och höga kvalitet varje gång.
Julskinkan rimmas i vår egen saltlake och sedan nätar vi den varsamt för hand så att skinkan får sin fina form. Jul- skinkan förpackas färskrimmad, kokt, lättrökt – eller färdig - griljerad, om du vill ha det riktigt enkelt
Hans Pettersson
Charkuterist i tredje generationen

SMAKFULLT
Julskinka med hantverk i varje steg
Våra skickliga styckmästare putsar noggrant färsk, svensk skinka. Endast de finaste och magraste delarna behålls - innanlår, ytterlår och rulle – för att säkerställa samma goda smak och höga kvalitet varje gång.
Julskinkan rimmas i vår egen saltlake och sedan nätar vi den varsamt för hand så att skinkan får sin fina form. Jul- skinkan förpackas färskrimmad, kokt, lättrökt – eller färdig - griljerad, om du vill ha det riktigt enkelt
Hans Pettersson
Charkuterist i tredje generationen

TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

