
Fira jul med oss på Jakobsdals!


Fira jul med oss på Jakobsdals!


Fira jul med oss på Jakobsdals!


Fira jul med oss på Jakobsdals!

Inget krångel. Bara riktigt god julmat.
Julen är full av smakminnen - och vi skapar dem varje dag. Vårt hantverk, vår stolthet och våra klassiker fyller julbordet med allt från trygga storsäljare till nya favoriter.

Inget krångel. Bara riktigt god julmat.
Julen är full av smakminnen - och vi skapar dem varje dag. Vårt hantverk, vår stolthet och våra klassiker fyller julbordet med allt från trygga storsäljare till nya favoriter.

Inget krångel. Bara riktigt god julmat.
Julen är full av smakminnen - och vi skapar dem varje dag. Vårt hantverk, vår stolthet och våra klassiker fyller julbordet med allt från trygga storsäljare till nya favoriter.

Inget krångel. Bara riktigt god julmat.
Julen är full av smakminnen - och vi skapar dem varje dag. Vårt hantverk, vår stolthet och våra klassiker fyller julbordet med allt från trygga storsäljare till nya favoriter.

TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Var med och tävla om att vinna en hotellövernattning för två i centrala Göteborg!


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Var med och tävla om att vinna en hotellövernattning för två i centrala Göteborg!


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Var med och tävla om att vinna en hotellövernattning för två i centrala Göteborg!


TÄVLING
Vinn en go’ helg i Göteborg!
Var med och tävla om att vinna en hotellövernattning för två i centrala Göteborg!


Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka:
1. Sätt ugnen på 80*C.
2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen.
3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka:
1. Sätt ugnen på 80*C.
2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen.
3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka:
1. Sätt ugnen på 80*C.
2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen.
3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
Så lyckas du med julskinkan – steg för steg
Följ de enkla stegen för att lyckas med en extra saftig och smakfull julskinka:
1. Sätt ugnen på 80*C.
2. Ta bort det yttre nätet, sätt i en termometer och tillaga i förpackningen.
3. Griljera som du vill – klassiskt eller med din egen twist!
Titta på videon för tips och inspiration!
en jul med jakobsdals
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

"Det märks direkt när det är jul - full fart och härligt julstök överallt. Man jobbar hårt, men det är riktigt kul tillsammans."
Mathias, lageransvarig

"Vi jobbar hårt, men skrattar lika mycket. Det är lätt att hålla energin uppe när alla hjälper varandra.”
Victoria, expeditionsmedarbetare

"Julen börjar inte på riktigt förrän Mor Matildas julskinka står på bordet. Doften, smaken och känslan gör julmyset komplett!"
Johan, säljkoordinator
en jul med jakobsdals
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

"Det märks direkt när det är jul - full fart och härligt julstök överallt. Man jobbar hårt, men det är riktigt kul tillsammans."
Mathias, lageransvarig

"Vi jobbar hårt, men skrattar lika mycket. Det är lätt att hålla energin uppe när alla hjälper varandra.”
Victoria, expeditionsmedarbetare

"Julen börjar inte på riktigt förrän Mor Matildas julskinka står på bordet. Doften, smaken och känslan gör julmyset komplett!"
Johan, säljkoordinator
en jul med jakobsdals
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

"Det märks direkt när det är jul - full fart och härligt julstök överallt. Man jobbar hårt, men det är riktigt kul tillsammans."
Mathias, lageransvarig

"Vi jobbar hårt, men skrattar lika mycket. Det är lätt att hålla energin uppe när alla hjälper varandra.”
Victoria, expeditionsmedarbetare

"Julen börjar inte på riktigt förrän Mor Matildas julskinka står på bordet. Doften, smaken och känslan gör julmyset komplett!"
Johan, säljkoordinator
en jul med jakobsdals
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

"Det märks direkt när det är jul - full fart och härligt julstök överallt. Man jobbar hårt, men det är riktigt kul tillsammans."
Mathias, lageransvarig

"Vi jobbar hårt, men skrattar lika mycket. Det är lätt att hålla energin uppe när alla hjälper varandra.”
Victoria, expeditionsmedarbetare

"Julen börjar inte på riktigt förrän Mor Matildas julskinka står på bordet. Doften, smaken och känslan gör julmyset komplett!"
Johan, säljkoordinator


VI BERÄTTAR
God Jul från Göteborg!
Julen har alltid haft en särskild plats i våra hjärtan. Kanske för att vi är göteborgare med chark i generna, kanske för att vi båda tjuvstartar med julskinkan i oktober. Eller för att det är nu allt vårt hantverk får ta plats på riktigt.
På Jakobsdals säger vi att en riktigt god jul börjar med bra råvaror och äkta hantverk. Det ligger något i det. För det händer något i fabriken när julen närmar sig. Vi kör så det ryker i produktionen, bokstavligt talat. Doften av kryddor, rök och kok sprider sig över hela huset – och vi känner det i hela kroppen: nu är det dags igen.
För vissa har vi blivit en tradition, för andra en ny favorit. Oavsett vilket, så är det tack vare er som vi får göra det vi älskar, år efter år. Och det är vi genuint tacksamma för.
Go jul från oss på Jakobsdals!
Magnus och Hans
Tredje generationen Jakobsdalare

VI BERÄTTAR
God Jul från Göteborg!
Julen har alltid haft en särskild plats i våra hjärtan. Kanske för att vi är göteborgare med chark i generna, kanske för att vi båda tjuvstartar med julskinkan i oktober. Eller för att det är nu allt vårt hantverk får ta plats på riktigt.
På Jakobsdals säger vi att en riktigt god jul börjar med bra råvaror och äkta hantverk. Det ligger något i det. För det händer något i fabriken när julen närmar sig. Vi kör så det ryker i produktionen, bokstavligt talat. Doften av kryddor, rök och kok sprider sig över hela huset – och vi känner det i hela kroppen: nu är det dags igen.
För vissa har vi blivit en tradition, för andra en ny favorit. Oavsett vilket, så är det tack vare er som vi får göra det vi älskar, år efter år. Och det är vi genuint tacksamma för.
Go jul från oss på Jakobsdals!
Magnus och Hans
Tredje generationen Jakobsdalare

VI BERÄTTAR
God Jul från Göteborg!
Julen har alltid haft en särskild plats i våra hjärtan. Kanske för att vi är göteborgare med chark i generna, kanske för att vi båda tjuvstartar med julskinkan i oktober. Eller för att det är nu allt vårt hantverk får ta plats på riktigt.
På Jakobsdals säger vi att en riktigt god jul börjar med bra råvaror och äkta hantverk. Det ligger något i det. För det händer något i fabriken när julen närmar sig. Vi kör så det ryker i produktionen, bokstavligt talat. Doften av kryddor, rök och kok sprider sig över hela huset – och vi känner det i hela kroppen: nu är det dags igen.
För vissa har vi blivit en tradition, för andra en ny favorit. Oavsett vilket, så är det tack vare er som vi får göra det vi älskar, år efter år. Och det är vi genuint tacksamma för.
Go jul från oss på Jakobsdals!
Magnus och Hans
Tredje generationen Jakobsdalare

VI BERÄTTAR
God Jul från Göteborg!
Julen har alltid haft en särskild plats i våra hjärtan. Kanske för att vi är göteborgare med chark i generna, kanske för att vi båda tjuvstartar med julskinkan i oktober. Eller för att det är nu allt vårt hantverk får ta plats på riktigt.
På Jakobsdals säger vi att en riktigt god jul börjar med bra råvaror och äkta hantverk. Det ligger något i det. För det händer något i fabriken när julen närmar sig. Vi kör så det ryker i produktionen, bokstavligt talat. Doften av kryddor, rök och kok sprider sig över hela huset – och vi känner det i hela kroppen: nu är det dags igen.
För vissa har vi blivit en tradition, för andra en ny favorit. Oavsett vilket, så är det tack vare er som vi får göra det vi älskar, år efter år. Och det är vi genuint tacksamma för.
Go jul från oss på Jakobsdals!
Magnus och Hans
Tredje generationen Jakobsdalare

