Nyhet – finskurna, svenska charkuterier
Publicerad 2015-06-22
Vi tycker att våra svenska charkuterier förtjänar att ätas i fler sammanhang än på smörgåsen. Därför lanserar vi nu produktlinjen Svenska Charkuterier. Det är en serie finskurna delikatesscharkuterier som är redo att njutas precis som de är, ett svenskt alternativ till italienska och spanska charkuterier.
– Önskan att välja svenskt kött är stark hos våra kunder, så därför har vi satsar på att ta fram en serie smakrika, finskurna svenska charkuterier för sommarens alla njutbara tillfällen – picknick, bjudning eller bara för att det är gott. Medelhavschark är gott, men våra svenska charkuterier är fantastiska – de förtjänar mer uppmärksamhet, säger charkuterist Hans Pettersson.
Svenska Charkuterier finns i fyra varianter;
- Pepparkryddad flatrökt skinka
- Gallergrillad rostbiff
- Kallrökt skinka
- Kallrökt & lufttorkad salami
Vi kallar konceptet för Bjudpack. Det är ett ”färdigtänkt” sortiment som fungerar att servera direkt i förpackningen, som därför är transparent och formad som ett fat.
Produktserien Svenska Charkuterier testförsäljs under sommaren på ett antal utvalda butiker.
Dela på facebook