Nu söker vi en säljare till Sydost!

Publicerad 2022-11-10

Arbetsbeskrivning

Jakobsdals söker nu en affärsdriven säljare till sin verksamhet i region sydost.

Dina arbetsuppgifter är att driva samt utveckla försäljningen av hela Jakobsdals produktsortiment inom svensk hantverkschark i ditt distrikt. Jakobsdals kunder är butiker inom de största kedjorna inom dagligvaruhandel. Stor vikt läggs på att etablera goda och långsiktiga relationer med kunderna. Med ett kreativt, uthålligt och ödmjukt förhållningssätt säljer du även in egenskapade och planerade kampanjer och värdeskapande aktiviteter tillsammans med kunderna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som kan se helheten i besöket och som på ett engagerat sätt vill utvecklas som fältsäljare och som vill vara en viktig och lönsam samarbetspartner till kunderna. Detta genom att utveckla och förstärka relationerna med befintliga kunder i din kundstock men också genom att bearbeta nya kunder.

Då arbetet innebär mycket självständigt arbete så söker vi efter dig som är bekväm med att axla eget ansvar och har ett stort eget driv. Vidare ser vi att du som person är prestigelös, engagerad och mål-och resultatinriktad. Du har även lätt för att samarbeta och kan relatera till andra på ett lyhört och ödmjukt sätt. För att du ska trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad och ha god planeringsförmåga då du disponerar din egen tid. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dagligvaruhandeln.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med ett välkänt varumärke och fokus på kvalitet i allt som görs. Här får du möjlighet att både utveckla och utvecklas. Du kommer ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. I Hässleholm finns ett säljkontor där du och dina kollegor på Region Sydost träffas kontinuerligt men större delen av din tid spenderar du ute på fältet för att besöka kunder. Du utgår hemifrån och distriktet är Småland, Blekinge och Öland. Vi ser därför att lämplig bostadsort är i Växjö med omnejd. Du blir en del av ett sammansvetsat och erfaret team och rapporterar till Regionchef.

För att du ska vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, goda IT kunskaper, hanterar svenska mycket väl i tal och skrift och uppskattar kvalitativ och hantverksmässig mat. Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning .

Läs mer på https://jobb.montico.se/lediga-jobb/8452