Jakobsdals Charkuteri satsar och öppnar nytt regionkontor i Stockholm

Publicerad 2019-03-14

Familjeföretaget Jakobsdals Charkuteri genomför just nu en storsatsning i Sverige. Som en del i detta väljer man att öppna ett regionkontor i Årsta, söder om Stockholm. Det blir totalt fyra säljare som kommer att utgå ifrån kontoret och ansvarig för satsningen i Nordost blir Bosse Bäckden, Regionchef Nordost KAM. Kontoret öppnar nu i januari och är ett komplement till Jakobsdals Charkuteris huvudkontor som ligger i Göteborg.

– Vi på Jakobsdals Charkuteri har en stark framtidstro och arbetar alltid långsiktigt. Vi väljer därför att etablera säljkontoret för att expandera i region Nordost. Det ger oss bättre möjligheter att fortsätta jobba nära våra kunder och konsumenter vilket känns fantastiskt roligt, säger Magnus Pettersson, Försäljningschef på Jakobsdals Charkuteri.

För ytterligare information vänligen kontakta;

Marknadschef & Pressansvarig

Annika Plantoft

annika.plantoft@jakosdals.se

tel: 070-3933041

Bildbilaga: Bosse Bäckden th (Regionchef Nordost KAM) tackar Magnus Pettersson tv (Försäljningschef) för förtroendet. Säljkåren i bakgrunden.

Företagets fokus är utveckling, produktion och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatsser av högsta kvalitet, som är baserad på svenska råvaror. Jakobsdals CHarkuteri har idag en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob & Haga-Petter. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget hat ett 100-tal anställda och omsätter cirka 250 MSEK.