
Jakobsdals Charkuteri lanserar konceptet Plockchark och gör det enklare att välja svenskt till charkbrickan.
Publicerad 2020-05-27
Nu går det att njuta av ett nytt sortiment lufttorkade och rökta charkuterier från Jakobsdals. Delikatesserna är svenska i dubbel bemärkelse. Köttet är svenskt och likaså har inspirationen till flera av smakerna hämtas ur den svenska naturen. Havtorn och björk får ta plats bredvid klassiker som tryffel.
Förpackningen, som också är ny, gör innehållet väl synligt. Upplevelsen blir mer smakfull och det ger en mer rättvis bild av kvaliteten på charkuterierna.
– Vi skivar charkuterierna tunt och packar dem luftigt, så att de blir lätta att lägga upp på charkbrickan, till en sallad eller bara för att sätta guldkant på vilket tillfälle som helst, säger innovationschefen Martin Gustafsson.
Sortimentet består av Lufttorkad karré, Tryffelsalami, Havtornsalami, Lufttorkad skinka, Björkrökt skinka och Kallrökt skinka. Det finns i butik från vecka 17 med ett rekommenderat pris på 39 kronor.
Dela på facebook