Skivade charkuterier

Har blivit en svensk klassiker för att den är tillagad på traditionellt vis med kunskapen från flera generationer. Skinkan finns i flera smaker, så här kan du hitta din personliga favorit. Prova också Bror Jakobs kubbar, naturligt formade skinkor som ger en äkta känsla i varje skiva.

  • Art nr 715 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak av lönn och ek.

    Rökt skinka

    Art nr. 715

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 713 - Svartrökt skinka

    Extra lång rökning över lönn och ek skapar en generös smak.

    Svartrökt skinka

    Art nr. 713

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmaken från lönn och ek.

    Skinka 96%, ( helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250 Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 717 - Whiskyskinka

    Äkta skotsk whisky och lövskogsrök skänker skinkan en fyllig styrketår.

    Whiskyskinka

    Art nr. 717

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i äkta skotsk whisky så att smakerna kommer fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fint spetsad röksmak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), whisky, kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 719 - Svartvinbärsskinka

    Svarta vinbär fyller upplevelsen med frisk sötma, jordighet och smakrikedom.

    Svartvinbärsskinka

    Art nr. 719

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i svartvinbärssaft för att smakerna ska komma fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fin röksmak med frisk sötma och jordighet.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331E301, druvsocker (majs), naturligt svartvinbärsarom, kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8 g

    • Taravikt SRS-back

      0,710 kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 756 - Pepparkubb

    Karaktärsstark skinka med originella skivor och krossad svartpeppar.

    Pepparkubb

    Art nr. 756

    Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i krossad svartpeppar innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Pepparkubben röks sedan utan nät. Det gör att en djup röksmak träder fram under den kryddiga ytan.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, svartpeppar, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20 g

    1,8 g

    1,6 g

    2,2 g

    0,7 g

    3,5 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 751 - Rosenkubb

    Naturligt formad skinka med ett Medelhavsdoftande rosmarintäcke.

    Rosenkubb

    Art nr. 751

    Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i torkad rosmarin innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Rosenkubben röks sedan utan nät. På så sätt tränger röken in på djupet i denna Medelhavsdoftande skinka.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, rosmarinkrydda, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20 g

    1,8 g

    1,6 g

    2,2 g

    0,7 g

    3,5 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      14st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 708 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak av lönn och ek.

    Rökt skinka

    Art nr. 708

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    200g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8 g

    • Taravikt SRS-back

      0,764 kg

    • Antal per back

      18 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 795 - Svensk kallrökt skinka

    Röken från ädelgranris slår an en lätt tjärton i denna lufttorkade skinka.

    Svensk kallrökt skinka

    Art nr. 795

    Lufttorkad skinka som saltas och kallröks i ett typiskt röktorn där ädelgranris från Schwarzwaldskogen slår an en lätt tjärton. Efter tre månader är skinkan klar att avnjutas.

    Skinka helmuskel, salt, kryddor (enbär, peppar, vitlök, koriander), socker, konserveringsmedel E250, E252, antioxidationsmedel E301. Torrsaltad och kallrökt.

    Sverige

    80g

    37 dagar

    1145 kJ/275 kcal

    25 g

    1,0 g

    1,0 g

    15 g

    6,3 g

    5,5 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 755 - Rökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Rökt gallerskinka

    Art nr. 755

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.

    Skinka 96%( helmuskel),salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 759 - Svartrökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Svartrökt gallerskinka

    Art nr. 759

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Extra lång rökning över lönn och ek skapar en generös smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Näringsvärde per 100g

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 754 - Rökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Rökt gallerskinka

    Art nr. 754

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Den nätfria skinkan lockar in röken i alla vrår och ger en kraftfull karaktär.

    Skinka 96%( helmuskel),salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    300g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      24g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 702 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak av lönn och ek.

    Rökt skinka

    Art nr. 702

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    300g

    28 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      24g

    • Taravikt SRS-back

      0,860g

    • Antal per back

      8 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

”Mor Matildas, tack!”, är en av de vanligaste fraserna vid charkdisken. Är en svensk klassiker för att den är tillagad på traditionellt vis med kunskapen från flera generationer. Skinkan har en finstämd balans mellan sött och salt. Finns även som örtmarinerad och senapsgriljerad.

  • Art nr 712 - Örtskinka

    Köksträdgården skänker dofter av basilika, dragon och andra örter.

    Örtskinka

    Art nr. 712

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi täcker den med en örtblandning från den svenska köksträdgården och kokar den långsamt i den egna lagen.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), örtkryddor, kryddor (vitlök), stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    120g

    23 dagar

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 714 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 714

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    120g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 704 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 704

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    200g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 701 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 701

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    300g

    23 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      8 st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

Här vare finfin kokt och rökt korv! Inspirationen kommer från Agnar ”Haga-Petter” Pettersson, den första generationen jakobsdalare. Njut till exempel av Haga-Petters rökta korv med en nostalgisk doft av bokspånsrökt och spänst i varje tugga.

  • Art nr 725 - Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Lent och finmalt pålägg med stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Art nr. 725

    Fläsk- och kalvkött av svensk köttråvara skapar en jämn smet. Vi stoppar korven och röker och kokar den om vartannat tills vi har ett lent och finmalt pålägg, tillagat av fläskkött med inslag av kalv. Har av tradition en stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    20 dagar

    700 kJ/170 kcal

    13g

    4,1g

    1,5g

    11g

    3,7g

    1,6g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 727 - Kokt medwurst

    Ett lent och finmalt pålägg tillagat av fläskkött med inslag av kalv.

    Kokt medwurst

    Art nr. 727

    Ett lent och finmalt pålägg tillagat av fläskkött med inslag av kalv.

    Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    120g

    20 dagar

    700 kJ/170 kcal

    13g

    4,1g

    1,5g

    11g

    3,7g

    1,6g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 729 - Vitlökssalami

    En italiensk klassiker som kallröks över bokspån på svenskt vis.

    Vitlökssalami

    Art nr. 729

    Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Varsågod, en italiensk klassiker på svenskt vis!

    Griskött, salt, vitlök, kryddor , antioxidationsmedel E300, E301, konserveringsmedel E250, socker. Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    100g

    60 dagar

    1650 kJ/360 kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 730 - Grönpepparsalami

    Bokspånsrökt, med grönpeppar för syra, friskhet och örtig grässmak.

    Grönpepparsalami

    Art nr. 730

    Vi tillagar salamin av svenskt fläskkött. Efter att korven är stoppad och klar hängs den på en rökvagn och kallröks i två-tre veckor. Sedan lufttorkas den i ytterligare två-tre veckor. Känsliga charkuteristhänder avgör när salamin har uppnått perfekt mognad och torrhet. Grönpepparkornen bidrar med syra, friskhet och örtig grässmak.

    Griskött, fett från gris, salt, vitlök, kryddor, grönpeppar,  antioxidationsmedel E300, E301, socker, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    100g

    60 dagar

    1500 kJ/360 kcal

    25g

    2,8g

    0,5g

    28g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 735 - Olivmortadella

    Svenskt hantverk med en stor portion paprikafyllda spanska oliver.

    Olivmortadella

    Art nr. 735

    En svensk italienare tillagad med svensk köttråvara av fläsk. Vi dekorerar mortadellan med en stor portion paprikafyllda spanska oliver. Ett stilrent svenskt hantverk med kontinental prägel och len sälta.

    Griskött, vatten, oliver fyllda med paprikapasta (11%), potatismjöl, salt, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek Kötthalt 67%.

    Sverige

    120g

    18 dagar

    900kJ/210kcal

    11g

    6,1g

    2,0g

    16g

    5,5g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 746 - Rökt korv

    Bokspånsrökt, med spänst i varje tugga och finfin löksötma och syrlighet.

    Rökt korv

    Art nr. 746

    Späck blandas med magert svenskt kött och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider – en finfin skapelse i farfar Agnar ”Haga-Petter” Petterssons anda.

    Kött från gris, potatismos (potatisflingor, vatten), KÄRNMJÖLKspulver, salt, späcktärningar, druvsocker (majs), kryddor, socker, lök, antioxidationsmedel, E300, E301, konserveringsmedel E250. Kötthalt 68%

     

     

    Sverige

    120g

    25 dagar

    1200 kJ/290 kcal

    12g

    9,3g

    2,2g

    23g

    8,2g

    2,0g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

    • Komjölksprotein
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 748 - Rökt korv

    Bokspånsrökt, med spänst i varje tugga och finfin löksötma och syrlighet.

    Rökt korv

    Art nr. 748

    Späck blandas med magert svenskt kött och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider – en finfin skapelse i farfar Agnar ”Haga-Petter” Petterssons anda.

    Kött från gris, potatismos (potatisflingor, vatten), KÄRNMJÖLKspulver, salt, späcktärningar, druvsocker (majs), kryddor, socker, lök, antioxidationsmedel E300, E301, konserveringsmedel E250. Kötthalt 72%

    Sverige

    80g

    25 dagar

    1200 kJ/290 kcal

    12 g

    9,3 g

    2,2 g

    23 g

    8,2 g

    2,0 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710 kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

Det är dags för en renässans för svenska charkuterier med riktigt gamla anor. Vårt smörgåsbord är uppdukat med vackert rödrosa rostbiff, mustig kryddskinka, julkryddad rullsylta – och många andra godsaker. Hoppas något faller dig i smaken.

  • Art nr 788 - Grillad Pastrami

    Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.

    Grillad Pastrami

    Art nr. 788

    Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.

    Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    110g

    28 dagar

    540kJ/130kcal

    19g

    2,2g

    2,2g

    4,8g

    1,7g

    2,8g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 789 - Rökt Kycklingfilé

    Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Rökt Kycklingfilé

    Art nr. 789

    Gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Kycklingen är lättrökt, har en rund balanserad smak med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    100gr

    28 dagar

    480kJ/110kcal

    21g

    1,7g

    1,6g

    1,9g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Information saknas
  • Art nr 790 - Rökt kalkonbröst

    Skivor av hela kalkonbröst med en vänlig och fin rökdoft av alspån.

    Rökt kalkonbröst

    Art nr. 790

    Hela kalkonbröst läggs i formar och röks över alspånsglöd i hetta med hög luftfuktighet. En vänlig och balanserad rökdoft fyller smakupplevelsen.

    Kalkonbröst (87%), vatten, salt, stabiliseringsmedel E450, E451, druvsocker, antioxidationsmedel E301, E325, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 120g

    20 dagar

    460kJ/110kcal

    19 g

    2,0 g

    <0,5 g

    2,9g

    0,9 g

    2,8 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 750 - Rökt bog

    Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.

    Rökt bog

    Art nr. 750

    En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken av lönn och ek kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.

    Fläskkött, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

     

    Sverige

    120g

    28 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    -

    -

    -

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 766 - Kokt saltrulle

    Traditionellt rundstycke av nöt som har en fin och välbalanserad sälta.

    Kokt saltrulle

    Art nr. 766

    Kokas varsamt i en välbalanserad lag som skapar fin sälta åt detta traditionella rundstycke av nöt.

    Nötrulle, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Tyskland

    ca 120g

    30 dagar

    460 kJ/100 kcal

    21g

    1,8g

    1,0g

    1,8g

    0,7g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710g

    • Antal per back

      12 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 786 - Rökt nötrulle

    En naturligt formad och saftig skinka med en äkta känsla i varje skiva.

    Rökt nötrulle

    Art nr. 786

    Traditionellla nötrullar som tillagas och röks till en nyanserad smak av lönn och ek

    Nötrulle, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Tyskland

    ca 120g

    30 dagar

    460kJ/110kcal

    21 g

    1,8 g

    1,0 g

    1,8 g

    0,7 g

    3,3 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 716 - Kryddskinka

    Julkryddor som svart- och kryddpeppar ger en mustig upplevelse.

    Kryddskinka

    Art nr. 716

    Bitar av skinka vänds i en generös bädd av julkryddor. Vi lägger skinkan i gammaldags formar och låter den kokas i sin egen lag. Detta gör den extra mustig med framträdande smaker av svart- och kryddpeppar.

    Skinka i bitar, koksalt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 120g

    23 dagar

    490 kJ/120 kcal

    18 g

    2,8 g

    1,4 g

    3,8 g

    1,3g

    3,8g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 776 - Svensk Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Svensk Rostbiff

    Art nr. 776

    Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.
    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker (majs),stabiliseringsmedel E451, glukossirap,arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    90g

    21 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

    • Storlek SRS-back

    • Information saknas
  • Art nr 775 - Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr. 775

    Fina innanlår av tysk köttråvara rullas i vår hemliga kryddmarinad som sätter Jakobsdalsprägel på skapelsen. Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.

    Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Tyskland

    ca 120g

    21 dagar

    460 kJ/110 kcal

    21 g

    1,9 g

    1,0 g

    1,6 g

    0,7 g

    2,2 g

    • Taravikt produktemballage

      8g

    • Taravikt SRS-back

      0,710kg

    • Antal per back

      12st

    • Storlek SRS-back

      400x300x108mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 774 - Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr. 774

    Fina innanlår av tysk köttråvara rullas i vår hemliga kryddmarinad som sätter Jakobsdalsprägel på skapelsen. Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.

    Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Tyskland

    220g

    21 dagar

    460 kJ/110 kcal

    21 g

    1,9 g

    1,0 g

    1,6 g

    0,7 g

    2,2 g

    • Taravikt produktemballage

      24g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      8st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

  • Art nr 195 - Kallrökt skinka

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.

    Kallrökt skinka

    Art nr. 195

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.
    Skinka helmuskel, salt, kryddor
    (enbär, peppar, vitlök, koriander),
    socker, konserveringsmedel E250, E252,
    antioxidationsmedel E301.
    Torrsaltad och kallrökt.

    Sverige

    70g

    37 dagar

    1145kJ/275kcal

    25g

    1,0g

    1,0g

    15g

    6,3g

    5,5g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400xx148mm

    • Information saknas
  • Art nr 129 - Salami

    En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.

    Salami

    Art nr. 129

    En svensk salami som röks över äkta bok spån i 6 dygn. Sedan torkas korven ytterligare 4 veckor för perfekt konsistens och arom.
    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    antioxidationsmedel E300, E301,
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.
    Näringsvärde per 100g

    Sverige

    80g

    60 dagar

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 176 - Rostbiff

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.

    Rostbiff

    Art nr. 176

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.
    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker
    (majs), stabiliseringsmedel E451,
    glukossirap, arom, antioxidationsmedel
    E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    90g

    21 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 156 - Pepparkryddad skinka

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.

    Pepparkryddad skinka

    Art nr. 156

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.
    Skinka 96% (helmuskel), salt,
    antioxidationsmedel E325, E331, E301,
    pepparsorter (svart, vit, grön, rosé),
    druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450,
    kryddor, konserveringsmedel E250.
    Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    110g

    28 dagar

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 187 - Varmrökt Nötkött

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Varmrökt Nötkött

    Art nr. 187

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Nötkött 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    90g

    28 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,5g

    1,5g

    1,9g

    0,7g

    2,9g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954 kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 157 - Flatrökt skinka

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Flatrökt skinka

    Art nr. 157

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    110g

    28 dagar

    600kJ/140kcal

    19g

    1,5g

    1,5g

    6,7g

    2,3g

    2,9g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 158 - Grillad pastrami

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Grillad pastrami

    Art nr. 158

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Sverige

    100g

    28 dagar

    540kJ/130kcal

    19g

    2,2g

    2,2g

    4,8g

    1,7g

    2,8g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954 kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • E451

    Natrium- och kaliumtrifosfater

    Övriga tillsatser

    Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

  • E300

    Askorbinsyra

    Antioxidationsmedel

    Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

  • E252

    Kaliumnitrat

    Konserveringsmedel

    Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

  • E262

    Natriumacetat, natriumväteacetat

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

  • E250

    Natriumnitrit

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

  • E450

    Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

    Antioxidationsmedel

    För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

  • E301

    Natriumaskorbat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E331

    Natriumcitrater

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E325

    Natriumlaktat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.