Charkuterier i lösvikt

Har blivit en svensk klassiker för att den är tillagad på traditionellt vis med kunskapen från flera generationer. Skinkan finns i flera smaker, så här kan du hitta din personliga favorit. Prova också Bror Jakobs kubbar, naturligt formade skinkor som ger en äkta känsla i varje skiva.

  • Art nr 518 - Rökt skinka

    Saftig med en mjuk saltdoft och röksöt smak av lönn och ek.

    Rökt skinka

    Art nr. 518

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 3000g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0,860 kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 513 - Svartrökt skinka

    Extra lång rökning över lönn och ek skapar en generös smak.

    Svartrökt skinka

    Art nr. 513

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmaken från lönn och ek.

    Skinka 96%, ( helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250 Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 3000g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0,860 kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 519 - Whiskyskinka

    Äkta skotsk whisky och lövskogsrök skänker skinkan en fyllig styrketår.

    Whiskyskinka

    Art nr. 519

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i äkta skotsk whisky så att smakerna kommer fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fint spetsad röksmak av lönn och ek.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), whisky, kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 3000g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0,860 kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 521 - Svartvinbärsskinka

    Svarta vinbär fyller upplevelsen med frisk sötma, jordighet och smakrikedom.

    Svartvinbärsskinka

    Art nr. 521

    Vi tillagar skinkan av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna marineras en hel natt i svartvinbärssaft för att smakerna ska komma fram ordentligt.  Skinkan handläggs, nätas och röks sedan långsamt tills den får en fin röksmak med frisk sötma och jordighet.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331E301, druvsocker (majs), naturligt svartvinbärsarom, kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 3000g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0,860 kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193 mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 555 - Pepparkubb

    Karaktärsstark skinka med originella skivor och krossad svartpeppar.

    Pepparkubb

    Art nr. 555

    Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i krossad svartpeppar innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Pepparkubben röks sedan utan nät. Det gör att en djup röksmak träder fram under den kryddiga ytan.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, svartpeppar, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 1700g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20 g

    1,8 g

    1,6 g

    2,2 g

    0,7 g

    3,5 g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 551 - Rosenkubb

    Naturligt formad skinka med ett Medelhavsdoftande rosmarintäcke.

    Rosenkubb

    Art nr. 551

    Tillagad av rostbiff och fransyska av svenskt fläskkött. De hela bitarna rullas i torkad rosmarin innan vi lägger dem efter varandra för att bevara den naturliga formen. Rosenkubben röks sedan utan nät. På så sätt tränger röken in på djupet i denna Medelhavsdoftande skinka.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, rosmarinkrydda, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 1700g

    35 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20 g

    1,8 g

    1,6 g

    2,2 g

    0,7 g

    3,5 g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 557 - Mörkrostad gallerskinka med lönnsirap

    Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn.

    Mörkrostad gallerskinka med lönnsirap

    Art nr. 557

    Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn. En fyllig röksmak och en välbalanserad sälta i balans med lönnsirap,  ger varje skiva en fyllig och smakrik upplevelse.  

    Skinka 96%, ( helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, rökarom, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250, lönnsirap (socker (79%), vatten, arom, rörsockersorap, salt). Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 1700g

    30 dagar

    470kJ/110kcal

    20g

    3,1g

    2,5g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0, 764 kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148 mm

    -

    -

    -

    • Information saknas
  • Art nr 556 - Mörkrostad gallerskinka med sotade flarn

    Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn.

    Mörkrostad gallerskinka med sotade flarn

    Art nr. 556

    Ett magert och fint innanlår med ett krispigt täcke av sotade flarn. En fyllig röksmak och en välbalanserad sälta ger varje skiva en fyllig och smakrik upplevelse. Gallerskinkan passar fint med lite syltade tomater eller en äpplechutney.

    Skinka 96%, ( helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, rökarom, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 1700g

    30 dagar

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18 g

    • Taravikt SRS-back

      0, 764 kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148 mm

    -

    -

    -

    • Information saknas
  • Art nr 559 - Svartrökt gallerskinka

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form.

    Svartrökt gallerskinka

    Art nr. 559

    Varmröks på galler i sin naturliga aptitretande form. Extra lång rökning över lönn och ek skapar en generös smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Näringsvärde per 100g

    Sverige

    ca 1800g

    35

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Information saknas

”Mor Matildas, tack!”, är en av de vanligaste fraserna vid charkdisken. Är en svensk klassiker för att den är tillagad på traditionellt vis med kunskapen från flera generationer. Skinkan har en finstämd balans mellan sött och salt. Finns även som örtmarinerad och senapsgriljerad.

  • Art nr 516 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 516

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 3000g

    25 dagar

    450 kJ/110 kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 514 - Örtskinka

    Köksträdgården skänker dofter av basilika, dragon och andra örter.

    Örtskinka

    Art nr. 514

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi täcker den med en örtblandning från den svenska köksträdgården och kokar den långsamt i den egna lagen.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), örtkryddor, kryddor (vitlök), stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 3000g

    25 dagar

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap

Här vare finfin kokt och rökt korv! Inspirationen kommer från Agnar ”Haga-Petter” Pettersson, den första generationen jakobsdalare. Njut till exempel av Haga-Petters rökta korv med en nostalgisk doft av bokspånsrökt och spänst i varje tugga.

  • Art nr 415 - Ekologisk rökt korv

    Bokspånsrökt korv med löksötma och syrlighet. Av ekologiska råvaror.

    Ekologisk rökt korv

    Art nr. 415

    Magert svenskt kött blandas med späck och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider - en finfin skapelse i farfar Agnar "Haga-Petter" Petterssons anda.

    Kött från gris*, potatismos* (potatisflingor, vatten), SKUMMJÖLKspulver*, salt, späcktärningar*, druvsocker*, socker*, lök*, kryddor*, antioxidationsmedelE300,E301, konserveringsmedelE250.

    * ekologisk råvara/ingrediens/tillsats. Kötthalt 72%. Tillverkad av svenska köttråvaror.

    Sverige

    ca 1275 g

    45 dagar

    1300 kJ/310 kcal

    12 g

    8,4 g

    2,6 g

    26 g

    9,0 g

    2,5 g

    • Taravikt produktemballage

      26g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 200 - Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Lent och finmalt pålägg med stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Kalvkorv av fläsk- och kalvkött

    Art nr. 200

    Fläsk- och kalvkött av svensk köttråvara skapar en jämn smet. Vi stoppar korven och röker och kokar den om vartannat tills vi har ett lent och finmalt pålägg, tillagat av fläskkött med inslag av kalv. Har av tradition en stor plats i göteborgarnas hjärtan.

    Griskött (62%), vatten, kalvkött (8%), potatismjöl, salt, MJÖLKpulver, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    ca 2200g

    20 dagar

    700 kJ/170 kcal

    13g

    4,1g

    1,5g

    11g

    3,7g

    1,6g

    • Taravikt produktemballage

      27g

    • Taravikt SRS-back

      1,630kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x600x194mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 230 - Olivmortadella

    Svenskt hantverk med en stor portion paprikafyllda spanska oliver.

    Olivmortadella

    Art nr. 230

    En svensk italienare tillagad med svensk köttråvara av fläsk. Vi dekorerar mortadellan med en stor portion paprikafyllda spanska oliver. Ett stilrent svenskt hantverk med kontinental prägel och len sälta.

    Griskött, vatten, oliver fyllda med paprikapasta (11%), potatismjöl, salt, druvsocker (majs), kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek Kötthalt 67%.

    Sverige

    ca 1800g

    28 dagar

    900kJ/210kcal

    11g

    6,1g

    2,0g

    16g

    5,5g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      26g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 410 - Rökt korv

    Bokspånsrökt, med spänst i varje tugga och finfin löksötma och syrlighet.

    Rökt korv

    Art nr. 410

    Späck blandas med magert svenskt kött och potatismos. Vi låter korven rökas på traditionellt sätt över bokspån, en utdragen procedur som kan ta olika lång tid varje gång. Korven har löksötma och syrlighet i god balans, med spänst i varje tugga. Doften tar dig till svunna tider – en finfin skapelse i farfar Agnar ”Haga-Petter” Petterssons anda.

    Kött från gris, potatismos (potatisflingor, vatten), KÄRNMJÖLKspulver, salt, späcktärningar, druvsocker (majs), kryddor, socker, lök, antioxidationsmedel, E300, E301, konserveringsmedel E250. Kötthalt 68%

     

     

    Sverige

    ca 1275g

    60 dagar

    1200 kJ/290 kcal

    12g

    9,3g

    2,2g

    23g

    8,2g

    2,0g

    • Taravikt produktemballage

      26g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Komjölksprotein
    • Selleri
    • Senap

Det är dags för en renässans för svenska charkuterier med riktigt gamla anor. Vårt smörgåsbord är uppdukat med vackert rödrosa rostbiff, mustig kryddskinka, julkryddad rullsylta – och många andra godsaker. Hoppas något faller dig i smaken.

  • Art nr 550 - Rökt bog

    Varmrökning på galler i sin naturliga form lockar fram en kraftfull smak.

    Rökt bog

    Art nr. 550

    En mager skinka som inte tumlas, vilket ger en köttigare konsistens. Den varmröks på galler precis som den är, utan nät och i sin naturliga aptitretande form. Röken av lönn och ek kan då tränga in på djupet och ge skinkan en kraftfull karaktär.

    Fläskkött, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

     

    Sverige

    ca 1500 kg

    35 dagar

    490 kJ/120 kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      16g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    -

    -

    -

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 553 - Grillad Pastrami

    Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.

    Grillad Pastrami

    Art nr. 553

    Gjord på benfri kotlett som putsas och varmröks på galler och sedan vänds i en smakfylld kryddblandning.

    Kotlett av gris 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor (lök), kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    Ca 1,5 kg

    35 dagar

    540kJ/130kcal

    19g

    2,2g

    2,2g

    4,8g

    1,7g

    2,8g

    • Taravikt produktemballage

      16g

    • Taravikt SRS-back

      0,764 kg

    • Antal per back

      2 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 530 - Kryddskinka

    Julkryddor som svart- och kryddpeppar ger en mustig upplevelse.

    Kryddskinka

    Art nr. 530

    Bitar av skinka vänds i en generös bädd av julkryddor. Vi lägger skinkan i gammaldags formar och låter den kokas i sin egen lag. Detta gör den extra mustig med framträdande smaker av svart- och kryddpeppar.

    Skinka i bitar, koksalt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    ca 1200g

    25 dagar

    490 kJ/120 kcal

    18 g

    2,8 g

    1,4 g

    3,8 g

    1,3g

    3,8g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 560 - Kokt saltrulle

    Traditionellt rundstycke av nöt som har en fin och välbalanserad sälta.

    Kokt saltrulle

    Art nr. 560

    Kokas varsamt i en välbalanserad lag som skapar fin sälta åt detta traditionella rundstycke av nöt.

    Nötrulle, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Tyskland

    ca 1800g

    30 dagar

    460 kJ/100 kcal

    21g

    1,8g

    1,0g

    1,8g

    0,7g

    3,3g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 580 - Rökt nötrulle

    En naturligt formad och saftig skinka med en äkta känsla i varje skiva.

    Rökt nötrulle

    Art nr. 580

    Traditionellla nötrullar som tillagas och röks till en nyanserad smak av lönn och ek

    Nötrulle, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Tyskland

    ca 1800g

    35 dagar

    460kJ/110kcal

    21 g

    1,8 g

    1,0 g

    1,8 g

    0,7 g

    3,3 g

    • Taravikt produktemballage

      18g

    • Taravikt SRS-back

      0,764

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x148mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Art nr 575 - Grillad Rostbiff

    Vackert rödrosa inuti, precis som en läcker rostbiff ska vara.

    Grillad Rostbiff

    Art nr. 575

    Fina innanlår av tysk köttråvara rullas i vår hemliga kryddmarinad som sätter Jakobsdalsprägel på skapelsen. Vi grillar biffen långsamt för att få fram den vackert rödrosa färgen, kännetecknet för en läcker svensk rostbiff.

    Nötinnanlår, salt, kryddor, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E451, glukossirap, arom, antioxidationsmedel E301, E325,kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Tyskland

    ca 3500g

    26 dagar

    460 kJ/110 kcal

    21 g

    1,9 g

    1,0 g

    1,6 g

    0,7 g

    2,2 g

    • Taravikt produktemballage

      34g

    • Taravikt SRS-back

      0,860kg

    • Antal per back

      2st

    • Storlek SRS-back

      400x300x193mm

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • E451

    Natrium- och kaliumtrifosfater

    Övriga tillsatser

    Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

  • E300

    Askorbinsyra

    Antioxidationsmedel

    Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

  • E252

    Kaliumnitrat

    Konserveringsmedel

    Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

  • E262

    Natriumacetat, natriumväteacetat

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

  • E250

    Natriumnitrit

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

  • E450

    Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

    Antioxidationsmedel

    För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

  • E301

    Natriumaskorbat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E331

    Natriumcitrater

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E325

    Natriumlaktat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.