Delikatesskivor

Om du gillar smakfulla och luftiga skivor kallskuret – varsågod att prova våra Delikatesskivor. Noga utvalda produkter tillagade av svenska råvaror som vi skivar extra tunt och serverar i en återförslutningsbar förpackning.

  • Art nr 114 - Kokt skinka

    Naturlig mörhet och en finstämd balans mellan sött och salt.

    Kokt skinka

    Art nr. 114

    Tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Delarna läggs för hand med köttfibrerna åt samma håll vilket gör skinkan extra mör i konsistensen. Vi kokar den sedan långsamt i sin egen lag. Resultatet är en saftig skinka med en finstämd balans mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,

    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301,

    stabiliseringsmedel E451, kryddor,

    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Sverige

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

    • Storlek SRS-back

    • Information saknas
  • Art nr 164 - Tryffelsalami

    Tryffelsalami

    Art nr. 164

    Griskött, salt, tryffel 0,6%, kryddor,
    vitlök, antioxidationsmedel E301, maltodextrin,
    druvsocker (majs), socker,
    tryffelarom, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    Sverige

    80g

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

    • Storlek SRS-back

    • Information saknas
  • Art nr 195 - Kallrökt skinka

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.

    Kallrökt skinka

    Art nr. 195

    En svensk torrsaltad skinka med perfekt röksmak, saftighet och köttfärg.
    Skinka helmuskel, salt, kryddor
    (enbär, peppar, vitlök, koriander),
    socker, konserveringsmedel E250, E252,
    antioxidationsmedel E301.
    Torrsaltad och kallrökt.

    Sverige

    70g

    60 dagar

    1145kJ/275kcal

    25g

    1,0g

    1,0g

    15g

    6,3g

    5,5g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400xx148mm

    • Information saknas
  • Art nr 129 - Salami

    Salami

    Art nr. 129

    Griskött, salt, vitlök, kryddor,
    antioxidationsmedel E301,
    maltodextrin, druvsocker (majs),
    socker, konserveringsmedel E250.
    Till 100g färdig vara har använts 140g kött.

    80g

    60 dagar

    1650kJ/360kcal

    24g

    2,8g

    0,5g

    32g

    11g

    4,3g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 176 - Rostbiff

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.

    Rostbiff

    Art nr. 176

    En svensk rostbiff som putsas varsamt och marineras långsamt. Sedan kryddas köttet och grillas lätt.
    Nötkött, salt, kryddor, druvsocker
    (majs), stabiliseringsmedel E451,
    glukossirap, arom, antioxidationsmedel
    E301, E325, kryddextrakt, kryddor (paprika).

    Sverige

    90g

    21 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,9g

    1,0g

    1,6g

    0,7g

    2,2g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 156 - Peppar skinka

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.

    Peppar skinka

    Art nr. 156

    En extra mager skinka från innanlåret som kryddas med 4 olika pepparsorter och varmröks under lång tid.

    Skinka 96% (helmuskel), salt,

    druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325,

    E301, pepparsorter (svart, vit, rosé, grön),

    stabiliseringsmedel E451, kryddor,

    kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250.

    Rökt med rökarom av lönn och ek.

     

    Sverige

    110g

    28 dagar

    490kJ/120kcal

    20g

    1,9g

    1,6g

    2,3g

    0,8g

    3,0g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 187 - Varmrökt Nötkött

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Varmrökt Nötkött

    Art nr. 187

    Ett saftigt och extra mört nötkött som röks på galler i en speciell rökprocess.

    Nötkött 96%, salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    90g

    28 dagar

    460kJ/110kcal

    21g

    1,5g

    1,5g

    1,9g

    0,7g

    2,9g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954 kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 157 - Flatrökt skinka

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Flatrökt skinka

    Art nr. 157

    Gjord på en specialstyckad skinkdetalj som läggs direkt på galler och varmröks.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, druvsocker (majs), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    110g

    28 dagar

    600kJ/140kcal

    19g

    1,5g

    1,5g

    6,7g

    2,3g

    2,9g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • Art nr 115 - Rökt skinka

    En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.

    Rökt skinka

    Art nr. 115

    En varmrökt skinka som skivats extra tunn som smälter i munnen.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    1,6g

    2,2g

    0,7g

    3,5

    • Taravikt produktemballage

    • Taravikt SRS-back

    • Antal per back

    • Storlek SRS-back

    • Information saknas
  • Art nr 158 - Grillad pastrami

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Grillad pastrami

    Art nr. 158

    Gjord på benfri kotlettrad som kryddats med korianderfrön och peppar.

    Sverige

    100g

    28 dagar

    540kJ/130kcal

    19g

    2,2g

    2,2g

    4,8g

    1,7g

    2,8g

    • Taravikt produktemballage

      19g

    • Taravikt SRS-back

      0,954 kg

    • Antal per back

      10 st

    • Storlek SRS-back

      300x400x148mm

    • Information saknas
  • E451

    Natrium- och kaliumtrifosfater

    Övriga tillsatser

    Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

  • E300

    Askorbinsyra

    Antioxidationsmedel

    Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

  • E252

    Kaliumnitrat

    Konserveringsmedel

    Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

  • E262

    Natriumacetat, natriumväteacetat

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

  • E250

    Natriumnitrit

    Konserveringsmedel

    Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

  • E450

    Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

    Antioxidationsmedel

    För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

  • E301

    Natriumaskorbat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

  • E331

    Natriumcitrater

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    Framställning står här
  • E325

    Natriumlaktat

    Antioxidationsmedel

    Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.