Vår vision är att ge folket en godare upplevesle av svenska charkuterier. Var kan vi uppfylla den bäst om inte under julhelgen, då vi verkligen får ta in den svenska traditionen genom alla våra sinnen. Vi möts av ett dignande julbord. Vi upplever doftrikedomen, smakar på den nygriljerade skinkan, känner hur den smälter i munnen. Hoppas du kan hitta just dina favoriter!

  • Senapsgriljerad kokt julskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Senapsgriljerad kokt julskinka

    Art nr. 599

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Den kröns med senap och glutenfritt ströbröd. Känns hemlagad med en smak som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440 kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    3,3g

    ca 2900g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Senapsgriljerad lättrökt julskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Senapsgriljerad lättrökt julskinka

    Art nr. 597

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

     

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärter, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490 kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    2,6g

    3,0g

    2,9 kg

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Handlagd pressylta

    Magert fläsk- och nöttkött som blandas med Julens kryddor.

    Handlagd pressylta

    Art nr.

    Magert fläsk- och nötkött som blandas med Julens kryddor. Köttet läggs i formar och varvas med späckplattor.

    Skinka, nötkött, späck, salt, druvsocker (majs), kryddor, socker, antioxidationsmedel E331, E301, E325, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Kötthalt 88%

    Sverige

    750kJ/180kcal

    18g

    2,8g

    11g

    2,6g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Kokt rullsylta

    En benfri kotlettrad som förädlas med julens kryddor, innan den rullas och varsamt kokas.

    Kokt rullsylta

    Art nr.

    En benfri kotlettrad som förädlas med julens kryddor, innan den rullas och varsamt kokas.

    Benfri kotlettrad, salt, socker, kryddor, gelatin, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    465kJ/111kcal

    23 g

    0,8 g

    1,7 g

    2,0 g

    1

    • Information saknas
  • Äpple- och kanelskinka

    Bror Jakobs Äpple- & kanel skinka är gjord av bitarna rostbiffen och fransyskan som sitter

    Äpple- och kanelskinka

    Art nr. 561

    Bror Jakobs Äpple- & kanel skinka är gjord av bitarna rostbiffen och fransyskan som sitter ihop i en naturlig helmuskel. Produkten är otumlad vilket göra att kötthalten blir högre och köttfärgen blir naturligt röd. På skinkan läggs ett täcke av äpplemos och kanel som ger en härlig julig doft och smak.

    Skinka 96% (helmuskel), äpplemos (socker, äpple, äppeljuice, förtjockningsmedel E440, antioxidationsmedel E330, E333, konserveringsmedel E203), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, äpple kanel (socker, arom, äpple, kanel, kryddextrakt (paprika)), kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek. Näringsvärde per 100g.

    Sverige

    615kJ/150kcal

    20g

    3,6g

    6,0g

    3,0g

    1,8kg

    1

  • Aladåb

    En klassisk skinkaladåb. Kokningen i kryddad buljong förhöjer smakupplevelsen.

    Aladåb

    Art nr. 596

    En klassisk skinkaladåb. Kokningen i kryddad buljong förhöjer smakupplevelsen.

    Griskött (70%), vatten, fett från gris, koksalt, kryddor (SELLERI), gelatin, druvsocker, vinäger, konserveringsmedel E250, kryddextrakt, smaktillsatser (SOJAPROTEIN), aromer.

    Tyskland

    437kJ/104kcal

    16g

    1,0g

    4,0g

    2,0g

    1,2kg

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Sojaprotein
    • Ägg- ärtprotein
  • Urbenad rökt lammfiol

    Knepet är att benet vrids ur så att steken går att skära i fina skivor

    Urbenad rökt lammfiol

    Art nr.

    Knepet är att benet vrids ur så att steken går att skära i fina skivor. Vacker och delikat på julbordet.

    Lammstek, koksalt, glykos av majs, stabiliseringsmedel E407, konserveringsmedel E262, E250, antioxidationsmedel E301.

    Chile

    406kJ/97 kcal

    17,7g

    1g

    2,2g

    3,1g

    ca 1,2kg

    • Information saknas
  • Julkryddskinka

    Typiska julkryddor som blandas med bitar från vår skinka.

    Julkryddskinka

    Art nr.

    Bitar av skinka vänds i en generös bädd av julkryddor. Vi lägger skinkan i gammaldags formar och låter den kokas i sin egen lag. Detta gör den extra mustig med framträdande smaker av svart- och kryddpeppar.

    Skinka i bitar, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    490 kJ/120kcal

    18 g

    2,8 g

    3,8 g

    3,8 g

    1

    • Information saknas
  • Rökt julkyckling

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Julkycklingen är lättrökt med en

    Rökt julkyckling

    Art nr. 762

    Svensk kyckling som är gjord på färska hela svenska kycklingbröst. Julkycklingen är lättrökt med en lätt griljering för att få den äkta julkänslan och med en perfekt konsistens som smälter i munnen.

    Kycklingbröst 95%, salt, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärter, salt), antioxidationsmedel E325, E301, stabiliseringsmedel E451, kryddor, veg. buljong, kryddextrakt (muskot), konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490kJ/115kcal

    21g

    2,8g

    2,0g

    3,5g

    100g

    • Information saknas
  • Äpple- och kanelskinka

    Gjord av bitarna rostbiffen och fransyskan som sitter ihop i en naturlig helmuskel. Produkten är

    Äpple- och kanelskinka

    Art nr. 761

    Gjord av bitarna rostbiffen och fransyskan som sitter ihop i en naturlig helmuskel. Produkten är otumlad vilket gör att kötthalten blir högre och köttfärgen blir naturligt röd. På skinkan läggs ett täcke av äpplemos och kanel som ger en härlig julig doft och smak.

    Skinka 96% (helmuskel), äpplemos, (socker, äpple, äppeljuice, förtjockningsmedel E440, antioxidationsmedel E330, E333, konserveringsmedel E203), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, äpple kanel (socker, arom, äpple, kanel, kryddextrakt (paprika)), kryddor, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek. Näringsvärde per 100 g

    Sverige

    615kJ/150kcal

    20g

    3,6g

    6,0g

    3,0g

    110g

    1

    • Information saknas
  • Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Art nr. 792

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel)salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor),  ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440 kJ/110 kcal

    20g

    2,6 g

    1,4 g

    3,3 g

    220g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Kokt och senapsgriljerad julskinka - Maxi-Pack

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Kokt och senapsgriljerad julskinka - Maxi-Pack

    Art nr. 794

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel)salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor),  ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440 kJ/110 kcal

    20g

    2,6 g

    1,4 g

    3,3 g

    450g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Art nr. 799

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440 kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    3,3g

    110g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Lättrökt julskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Lättrökt julskinka

    Art nr. 797

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), ströbröd, (rismjöl, besanmjöl av kikärter, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490 kJ/120 kcal

    20g

    2,3g

    2,6g

    3,0g

    110g

    1

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • Julkryddskinka

    Bitar av skinka vänds i en generös bädd av julkryddor.Vi lägger skinkan i gammaldags formar och låter den kokas i sin egen lag.

    Julkryddskinka

    Art nr. 716

    Bitar av skinka vänds i en generös bädd av julkryddor. Vi lägger skinkan i gammaldags formar och låter den kokas i sin egen lag. Detta gör den extra mustig med framträdande smaker av svart- och kryddpeppar.

    Skinka i bitar, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    490kJ/120kcal

    18g

    2,8g

    3,8g

    3,8g

    120g

    1

    • Information saknas
  • Kokt rullsylta

    Tillagad av mager kotlettrad. Varsam kokning och en välbalanserad julkryddblandning ger rullsyltan en fyllig smak.

    Kokt rullsylta

    Art nr. 798

    Tillagad av mager kotlettrad. Varsam kokning och en välbalanserad julkryddblandning ger rullsyltan en fyllig smak.

    Benfri kotlettrad, salt, socker, kryddor, gelatin, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    465 kJ/111kcal

    23g

    0,8g

    1,7g

    2,0g

    100g

    1

    • Information saknas
  • Julsalami

    Vår Julsalami med grönpepparkorn kallröks över spån som brinner långsamt i flera dygn.

    Julsalami

    Art nr.

    Vår Julsalami med grönpepparkorn kallröks över spån som brinner långsamt i flera dygn. Röken går långsamt in i produkten och ger en härlig röksmak som inte bara sitter på ytan. Efteråt torkas Julsalamin en längre period så att den blir ordentligt fast och får en fin arom.

    Griskött, fett från gris, salt, vitlök, kryddor, grönpeppar, antioxidationsmedel E300, E301, socker, konserveringsmedel E250. Till 100g färdig vara använts 127g kött. Näringsvärde per 100g.

    Sverige

    1500kJ/360kcal

    25g

    2,8g

    28g

    4,3g

    1

    • Information saknas
  • Rökt julkorv

    Bokspånsrökt korv med en löksötma och syrlighet i finfin balans. Hög kötthalt ger spänst i varje tugga.

    Rökt julkorv

    Art nr.

    Bokspånsrökt korv med löksötma och syrlighet i finfin balans. Hög kötthalt ger spänst i varje tugga.

    Sverige

    1200kJ/290kcal

    12g

    9,3g

    23g

    2,0g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Julmedwurst

    Vår julmedwurst röks under lång tid för att få sin goda smak. Ett gediget hantverk som tillagats av svensk köttråvara.

    Julmedwurst

    Art nr. 10401

    Vår julmedwurst röks under lång tid för att få sin goda smak. Ett gediget hantverk som tillagats av svensk köttråvara.

    Griskött, potatisstärkelse, nötkött, grisfett, koksalt, druvsocker, socker, hemoglobin, kryddor, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.

    Köttråvara: 68%

    Sverige

    1048kJ/350kcal

    11g

    7,0g

    32g

    2,5g

    250g

    1

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • Handlagd pressylta

    Magert fläsk- och kalvkött som blandas med Julens kryddor. Köttet läggs i formar och varvas med späckplattor.

    Handlagd pressylta

    Art nr. 897

    Magert fläsk- och kalvkött samt späck blandas med julkryddor som läggs om vartannat i speciella formar. Pressyltan ångkokas sedan varsamt.

    Skinka, nötkött, späck, salt, druvsocker (majs), kryddor, socker, antioxidationsmedel E331, E301, E325, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Kötthalt 88%

    Sverige

    750kJ/180kcal

    18g

    2,8g

    11g

    2,6g

    250g

    1

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Soja- ägg- ärtprotein
  • Aladåb i bit

    En klassisk skinkaladåb. Kokningen i kryddad buljong förhöjer smakupplevelsen.

    Aladåb i bit

    Art nr. 810

    En klassisk skinkaladåb. Kokningen i kryddad buljong förhöjer smakupplevelsen.

    Griskött (70%), vatten, fett från gris, koksalt, kryddor (selleri), gelatin, druvsocker, vinäger, konserveringsmedel E250, kryddextrakt, smaktillsatser (sojaprotein), aromer.

    Tyskland

    406kJ/97kcal

    17,7g

    1,0g

    2,2g

    3,1g

    250g

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Sojaprotein
    • Ägg- ärtprotein
  • Bakad pastej

    Ugnsbakad och bredbar, tillverkad av svenska köttråvaror.

    Bakad pastej

    Art nr. 830

    Ugnsbakad och bredbar, tillverkad av svenska köttråvaror.

    Fett fläsk, grislever (33%), vatten, vetemjöl, socker, vasslepulver (från mjölk), koksalt, ägg, lökpulver, kryddor, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    1300kJ/310kcal

    12g

    9,0g

    24g

    1,8g

    300g

    1

    • Gluten
    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
    • Äggprotein
    • Soja- ärtprotein
  • Färdigkokt julskinka

    Till vår färdig kokta julskinka använder vi alltid de finaste bitarna av innan – och

    Färdigkokt julskinka

    Art nr. 594

    Till vår färdig kokta julskinka använder vi alltid de finaste bitarna av innan – och ytterlår. Här behöver du endast pensla på en griljering så är den klar.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    450kJ/110kcal

    20g

    1,8g

    2,2g

    3,5g

    3,9 kg

    1

    • Information saknas
  • Rimmad julskinka

    Till vår rimmade julskinka använder vi alltid de finaste bitarna, innan- och ytterlår.

    Rimmad julskinka

    Art nr. 598

    Till vår rimmade julskinka använder vi alltid de finaste bitarna, innan- och ytterlår.

    SÅ HÄR ENKELT FÅR DU EN SAFTIG OCH SMAKFULL JULSKINKA
    1. Sätt ugnen på 80 grader (över- och undervärme)
    2. Ta bort det yttre svarta nätet.
    3. Lägg skinkan med sin stekpåse i en ugnsäker form.
    4. Stick in en köttermometer så att spetsen hamnar i den tjockaste delen (undvik etiketten).
    5. Ställ formen längre ner i ugnen. Påsen ska inte vidröra något värmeelement.
    6. Ta ur skinkan när termometern visar 70 grader.
    7. Ställ den svalt någon timma, gärna i kylskåpet.

    Griljering: Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 1 ägg med 2 msk sötstark senap och pensla skinkan. Sprid över ströbrödet och griljera i ca 10 min eller tills skinkan är gyllenbrun.

    Skinka 96% (helmuskel), salt, antioxidationsmedel E301, E325, E331, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, kryddor, konserveringsmedel E250.

     

     

    Sverige

    400kJ/95kcal

    17g

    1,2g

    2,5g

    2,5g

    ca 3,5 kg

    1

    • Information saknas
  • Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr.

    Kokt och senapsgriljerad julskinka

    Art nr. 599

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka, koksalt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättiksprit, socker, salt, kryddor), glutenfritt ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

     

    Sverige

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    3,3g

    ca 2900g

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Lättrökt senapsgriljerad julskinka

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr.

    Lättrökt senapsgriljerad julskinka

    Art nr. 597

    Doftar, smakar och känns hemlagad – med en bevarad struktur precis som förr. Elegant rökighet för ett uns fylligare smak.

    Skinka, koksalt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), senap (vatten, senapsfrö, ättikssprit, socker, salt, kryddor), glutenfritt ströbröd, (rismjöl, besanmjöl av kikärter, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250. Rökt med rökarom av lönn och ek.

    Sverige

    490kJ/120kcal

    20g

    2,3g

    2,6g

    3,0g

    2,9kg

    1

    • Komjölksprotein/laktos
    • Selleri
    • Senap
  • Griljerad julskinka

    En skinka för det lilla hushållet. Saftig med rejäl köttsmak och på toppen en härlig glutenfri senapsgriljering.

    Griljerad julskinka

    Art nr. 501

    Skinkan doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. Kokas i sin egen lag som går på lina mellan sött och salt.

    Skinka 96%, salt, antioxidationsmedel E325, E331, E301, druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker, salt, kryddor), ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt), kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250.

    Sverige

    440kJ/110kcal

    20g

    2,6g

    1,4g

    3,3g

    ca 1kg

    1

  • Urbenad rökt lammfiol

    Knepet är att benet vrids ur så att steken går att skära i fina skivor.

    Urbenad rökt lammfiol

    Art nr.

    Knepet är att benet vrids ur så att steken går att skära i fina skivor. Vacker och delikat på julbordet.

     Lammstek, koksalt, konserveringsmedel E250, stabiliseringsmedel E407, glykos, antioxidationsmedel E301.

    Chile/Nya Zeeland

    649kJ/155kcal

    18,0g

    0,4g

    9,1g

    • Information saknas
  • Bror Jakobs Rökta Skinka

    Finns som

    • E451

      Natrium- och kaliumtrifosfater

      Övriga tillsatser

      Framställs syntetiskt ur fosforsyra som är vanligt förekommande i naturen och är en del av våra celler i kroppen. Vi använder det som stabiliseringsmedel och det förbättrar konsistensen på produkterna och hjälper till att binda vätskan.

    • E300

      Askorbinsyra

      Antioxidationsmedel

      Askorbinsyra använder vi för att stabilisera den röda färgen i köttet och för att motverka bildningen av skadliga nitrosaminer som annars kan bildas i charkprodukter.

    • E252

      Kaliumnitrat

      Konserveringsmedel

      Kaliumnitrat finns naturligt i växter som ibland kan innehålla höga halter av ämnet. Hämmar bakterietillväxt och får bara användas till ost, saltade, icke värmebehandlade köttprodukter och fiskprodukter i marinad eller inläggning.

    • E262

      Natriumacetat, natriumväteacetat

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar tillväxten av många sjukdomsframkallande bakterier och verkar både konserverande och surhetsreglerande.

    • E250

      Natriumnitrit

      Konserveringsmedel

      Detta e-nummer hämmar bakterietillväxt och vi anser den vara helt  nödvändig eftersom den hämmar tillväxten av clostridium botulinum, något av de giftigaste man känner till.

    • E450

      Natrium-, kalium- och kalciumdifosfater

      Antioxidationsmedel

      För att få en saftig skinka använder vi en mycket liten mängd av detta e-nummer som hjälper till att binda vätskan.

    • E301

      Natriumaskorbat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”331″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E331

      Natriumcitrater

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”325″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.

    • E325

      Natriumlaktat

      Antioxidationsmedel

      Används i våra produkter för att hämma härskning, tillsammans med [e-nummer, nr=”331″] och [e-nummer, nr=”301″]. Att det är tre e-nummer beror på att de arbetar bättre tillsammans och ger en säkrare produkt.